Haha!

Titta, titta!
Här bloggar jag igen, och det har varken bytt månad eller år... *känner sid duktig och klappar sig själv lite på huvudet...*
Nu har min gamla dator (som upprepade gånger medelat att operativsystemet är försvunnet, när man startar den) blivit plundrad på att som jag kan tänkas villa spara. Fast jag rensade den totalt från allt onödigt så blev det 9GB att flytta därifrån...
Nåja, nu får jag ju ALLA mina digibilder med mig igen, har haft mer än panik vid tanken på att de inte skulle gå att rädda.
Hittade en del roliga bilder oxå...  =D

Look at me, look at me!
I'm posting again, and it haven't changed either month nor year... *feeling very good, patting own head*
I have scavenged my old computer (which repeatedly have lost it's operative system during the last year) for all my material there. Although I was being picky, deleting everything unnecessary, it ended up being 9GB to transfer.
Well, at least now I once again have ALL my pictures and photos with me. I was having panic-attacks at the thought of loosing them.
And, while scanning my documents, I found some truly hilarious pictures...  =D

En väldigt ung Daniel... och väldigt lockig...
A very young D... and very, very curly...


Han var jätte söt som Musse Pigg på min personalfest 2006
Wasn't he adorable as Mickey Mouse on my company party in 2006


ett av fotona till förlovningen, jag med svart hår...
one of the engagement pictures, me having black hair (and light purple knitted socks)


När han var Musse, så var jag Mimmi...
When he was Mickey, I was Minnie...


året innan var jag Törnrosa
the year before that I was Sleeping Beauty - Aurora


och på min första personalfest var jag Tingeling
and at my first company party, I was Tinkerbell


Now, I think I have found my soulmates along my lovely lexily/lexlings, because clairly, I had this Disney-addiction before I met you guys! I hate that I don't have a close up on myself as Tinkerbell, but anyway, you see that I am wearing white make-up, and I also wear the same white-out contacts and silvery eye-lashes as on the Aurora shot.

trött...

De senaste veckorna har jag varit så otroligt trött. Jag kan inte vänta tills det blir lite ljusare ute, jag hoppas att det blir bättre då. Dessutom, samma helg som sommartiden börjar, så inträffar en av de saker som suger energi av mig just nu:

JUDO FM 28-29 MARS I BALTICHALLEN!!!

Jag är ansvarig för ett område, och även om flera av mina punkter har ordnats av andra (för att de har bättre kontakter) så stjäl det en massa energi som jag egentligen inte har.
Det börjar bli löjligt tydligt att jag har för mycket program på kvällarna, speciellt som jag har somnat lite efter 10 i 3 veckor nu. 3-4 timmar aktiv kvällstid har försvunnit, bara så där...
Denna vecka har varit lite bättre, jag köpte Kreuter Blutsaft för lite över en vecka sen, och det verkar ha hjälpt lite. Så synd att jag inte kan äta järntabletter, det skulle vara både billigare och smidigare, men jag får sån fruktansvärd magknip av dem att det inte är sant.

RSS 2.0